T-shock je profesionální firma (hlavně s profesionálním flash online editorem), která tvoří potisknutelná trička, mikiny, spodní prádlo ale i hrnečky, puzzle atd. Vzor si můžete kompletně navrhnout sami, vkládat obrázky, texty a manipulovat s nimi. Také nejste nuceni svůj návrh nechat tisknout na škaredý hadr, ale v nabídce jsou i poměrně kvalitní trička.

Zatím jsem u nich objednával pouze jedno tričko a s kvalitou jsem spokojen. Jednalo se o dárek (tričko) pro mojí sestru s motivem - you've been lawyered. Načasování bylo sice příšerné (prý se tisk nezdařil a neměli další tričko tohoto typu a barvy), takže z dárku k Vánocům se stal dárek k ... polovině ledna, ale nebyla to moje jediná věc a navíc sestra má v lednu narozeniny, takže to nebylo na škodu. icon_smile.gif

Nejdříve jsem si chtěl u T-shocku vytvořit provizní e-shop, ale něco mi říkalo, že by to bylo k ničemu. (Mimochodem propagace je další skvěle zvládnutá věc na straně T-shock.) Rozhodl jsem se aspoň mé návrhy zveřejnit, pokud by o ně někdo stál. Nemám možnost vyzkoušet, jestli jde otevřít odkaz na editaci, když není člověk autorem, ale mělo by to jít. Kdyžtak se ozvěte.

Další nápady, které jsem už nestvořil:

  • blogger:
    Pokud to nikdo neví, pak se to nestalo - bloguji tedy jsem.

  • programmer:
    Každé mé slovo má cenu 1 Kč
    echo "Každé mé slovo má cenu 1$";

  • programmer:
    Pokračuj a já napíšu skript, který tě nahradí.

  • blogger:
    obrázek twitter ptáka: Pozor! Mikrobloguji.

  • Facebook logo: Můj život je tak nudný, že jsem si založil Facebook.

Více o tričkách s potiskem zde.

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: