Klid prázdnin je pryč a my školou povinní zase musíme přenechat škole někdy až osm hodin ze svého dne.

V mém případě jsem začal pociťovat že mi škola dejchá na záda v neděli ráno. Ještě v mírném oparu :m z předešlého dne jsem po probuzení zjistil, že je deset hodin a já jsem ještě ospalej, ačkoliv jsem chtěl vstát v sedm, abych se připravil na vstávání do školy.

V průběhu dne mě nahlodávali myšlenky kvůli zítřejší docházce do školy a snažil jsem se vymyslet jak sakra asi vstanu :-) . Chvíli jsem se ještě pral se skutečností že prázdniny skončili a nakonec jsem se dohodnul s bývalým spolužákem ze základky, že půjdeme první den pěšky aby jsme to rozdejchali po cestě. Pro jistotu jsem dopil svojí denní dávku kofejnu :-D ještě před osmou hodinou, potom jsem si nastavil dva opakované budíky a asi dvacet upomínek na ráno a okolo půl jedné ráno jsem se šel pokoušet usnout. Bohužel se nedařilo, ono když je člověk dva měsíce zvyklej chodit spát mezi 3-5 hodinou ranní tak je to dost těžký.

Výsledek byl podle předpokladů. Tzn. že jsem v šest ráno vstal úplně mrtvej, skoro jsem ani neviděl a asi po deseti minutách se probudil můj po ránu anorektický žaludek a bylo mi špatně. Hodinu jsem se do sebe snažil dostat co nejvíc horkého čaje a sušenek abych nového třídního na uvítanou hned nepozvracel :-) . Po cestě do školy jsem měl pár chvil kdy jsem o své zásoby čaje a sušenek málem přišel, ale nakonec to dopadlo dobře a já uviděl svou skvělou, kuřáky obloženou průmyslovku.

Ačkoliv jsem už přes týden neměl uklidňující nikotin, tak jsem ony kuřáky ve svém polobdělém stavu nějak nevnímal a vešel do školy. Vkročil jsem na ono známé hlavní schodiště umístěné hned u vchodu a začaly se mi vracet vzpomínky. Je mi špatně, jsem unavenej z výšlapu schodů, bolí mě hlava a nedokážu se na nic soustředit ... anooo tak už jsem opět ve škole v plný parádě. V posledním patře jsem zjistil že třída kde jsem myslel že budu tento rok sídlit je obsazená někým jiným, a tak jsem zavolal spolužákovi aby mě navigoval. Byl jsem informován, ale když jsem hovor ukončoval, zpozoroval jsem jiného spolužáka - Kesyho, ale v tu chvíli to nebylo nic příjemného. Bylo totiž už cca. 7:55 a byli jsme domluvený že si sedneme vedle sebe, dalo se ale předpokládat, že pokud nikdo do teď nezabral místa tak si asi jinam než přímo před katedru nesedneme. Došli jsme až do třídy, kde už jsme viděli několik známých tváří, ale taky spoustu nových - na konci druháku jsme se totiž dělili, takže nemáme třídu v původním složení. Domněnky se splnili ... jediné dvě místa vedle sebe byly před katedrou. Jestli se z tohodle nějak nevyvlíknu, tak třetí ročník nedokončím, protože druhák jsem odkroutil na základě taháků x-) .

Pak následovali dvě resp. necelý tři hodiny zbytečných keců :-) a dostali jsme rozvrh. Musím říct že oproti loňskému roku kdy jsem si ho celkem pochvaloval jsme letos dostali pěknej shit. Čeština a vlastně ani žádnej pořádně těžkej předmět už není ráno, čili zaspávat se už tak nevyplatí. Předměty máme roztroušený všemožně, minulý rok jsme např. měli jeden den jenom strojnictví a pak samí nedůležitý předměty, takže když se na to chtěl člověk nauřit tak se nemusel zabývat ničím jiným, jsem zvědavej jak to bude vypadat teď. S počtem hodin teda taky rozhodně nejsem spokojenej a dvě nultý ? uaaaaa ... nehledě na to že u některých těch písmenek ani nevím o jaký předmět se jedná :-) .

rozvrhE3A.JPG
[odkaz] - Můj skvělý rozvrh x-( .

No nic, první útrpný školní den skončil, snad to bude lepší.

2 komentáře

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    skilla

    co dodat =)

  2. 2
    mikke

    19:38 - 06.09 /2006 a frdla jeste psal smajliky s "rovna se" :)