Krátké ohlédnutí za uplynulým školním rokem na elektrotechnické průmyslovce a jeho zapití. Fotodokumentace.

edit: Nějak jsem zapomněl na konečnou část večera, takže jsem jí dopsal + nějaké chyby.

end_stuffs.JPG
[odkaz] Při pohledu na tyhle věci naskakují vzpomínky :-)

Je 30.6. a já a většina lidí z mé třídy si konečně můžeme říct, že jsme se úspěšně prodrali do třetího ročníku. Tenhle rok byl pro mě ve srovnání s prvákem určitě aktivnější a úspěšnější. Začátkem roku se nás většina vydala za kulturním vzděláním do Metropolu, kde jsme se učili společenskému chování a tancům ... škoda že si pamatuju maximálně tak Waltz :-D. První pololetí proběhlo dost ve jménu školy nebo jsem si to alespoň nalhával, protože teď nemám pocit že bych se škole nějak zvlášť věnoval. Šlo o to, že jsme se jako třída dělili na dvě části (tedy zatím jenom na papíře) a to na silnoproud a slaboproud. Jelikož jsem neměl náladu dva roky poslouchat kraviny o vysokým napětí :-) - musel jsem vybojovat slušnej průměr, abych si mohl směr zvolit. Nakonec jsem měl ještě velkou rezervu, utáhl jsem to na průměr 2.0. Kromě toho jsem se ale konečně začal trošku aktivněji věnovat PHP, což je daleko větší úspěch, protože jsem se k tomu snažil dokopat už poměrně dlouho. Bohužel do prváku jsem se tak nějak nedostal za funkci echo :-). Naštěstí jsem začal psát tyto stránky, což mě nutilo k dalšímu rozvoji. Jsem rád že jsem pochopil syntaxi - zkrátka jak PHP funguje - všechno ostatní už záleží pouze na znalosti různých funkcí a hlavně praxi. Co se týče pijáckých akcí, těch se řekl bych našlo taky celkem dost a s tím vlastně souvisí věc kterou bych tomuto roku vytknul a to skutečnost, že byl možná až příliš zelený :-).

Nechme ale druhák druhákem a pojďme se podívat na uzávěrku tohoto roku.

milda_vysvedceni.jpg
[odkaz] Ano i takhle vypadali vysvědčení některých našich studentů :-).

Pro mě tento den začal tím, že jsem zaspal x-). Bylo to však řízené zaspání které jsem provozoval celý týden, takže nic nového. Ostatně kdo by lez do školy když je vysvědčení napsané. Skočil jsem tam tedy na posledních 15 minut, abych předal spolužákovi peníze kvůli jisté ...ehm ehm... :m Bohužel jsem zjistil že mám ještě ve škole tělocvik a další věci, a tak jsem musel ještě sjet domu. Ostatní se už přemístili k Pepínovi a začali se pít první pivka.

pepino_start.jpg
[odkaz] Chlapec vpravo vzadu s názory vyplývajícími z jeho účesu k nám nepatří.

Když jsem dorazil, byla už celkem vláčná nálada, dal jsem si ozdravnej litřík a ve tři hodiny jsme se (ochuzeni o část přespolních) přesunuli k Hasičovi. Tam na nás už čekal Franta, bohužel Vráťa který měl jistou důležitou věc u sebe ještě nedorazil. Čekali jsme asi hodinku, povzbuzeni alkoholem a potom jsme šli ,,hrát kuličky".

kulicky_hasic.JPG
[odkaz] Hasan rulez :-)

U hasiče se hrál kulečník, pilo se,paňákovalo, zvracelo, ....

kulec_hasic.jpg
[odkaz] Tady měl Horv super náladu. Takovou když člověk jenom chodí a směje se všemu (můj normální život:-)). Taky koukám že se tam Vráťa ňák tulí k Bařimu :-), ale pokud vím tak jsou normal.

dodatek: Když jsme odešli od hasiče tak nás čekalo ještě něco zeleného a pak jsme šli dát pár fotbálků zpět k Pepínovi + opět dvě pivka pro zdraví. V tuhle chvíli nás bylo už jen pět. :-).

Druhý den, tedy v den vysvědčení jsme ještě symbolicky dali 1-2 pivka a tím jsme druhák definitivně ukončili. Myslím že jsme druhý ročník zapili vcelku obstojně i když jsem čekal větší účast. Nyní se tedy naše třída odebírá na (mlžné) prázdniny a v září budeme opět připraveni (i když v jiném složení) chlastat dál :-).

after_party.jpg
[odkaz] V den vysvědčení v Londonu.

a jedna perlička na závěr.

morfi_killer.jpg
[odkaz] Průběh alkoholu lidským organismem a jeho účinky. Zvláštní že ke vstupu i výstupu je použit stejný otvor :-)

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: