Včera k večeru mi napsal spolužák na ICQ, jestli bych nechtěl dát link tohoto webu na žumpu (s tím že mi stránky zdrbnou a podpálí). Říkal jsem si že to nemůže být tak strašné, což byl velký omyl :).

Odkaz na index fóra - [odkaz] Odkaz na mé vlákno - [odkaz]

Založil jsem tedy topic do něhož jsem dal odkaz a požádal o názory x-). Ihned jak jsem příspěvek odeslal, vrátil jsem se abych mohl sledovat případné odpovědi. První tam byla okamžitě :-) s narážkou, že se nejedná o ,,klikací" odkaz. Nemohl jsem nereagovat na tak hodnotný příspěvek, ale to už se objevovali nové odpovědi. Musím uznat, že některé byli alespoň vtipné, např. ,,to je optimalizovany pro svarecsky brejle nebo co?" nebo trochu méně ,,Radeji sedni zpatky na traktor a bez orat pole.".

To že nepadlo ani jedno pozitivní slovo :-) bych ještě pochopil, alespoň vím že (žump)lidem se nelíbí veliké headery jako mě a něco s tím udělám, ale některé příspěvky mě odrovnali. Ostatně podívejte se sami, pana crx nebudu řešit, ten žvatlal prakticky samé off topic hovadiny, ale takový názor uživatele ,,bero" (ctr + f pro vyhledání). Nevím co tím chtěl říct. Že je lepší nic nedělat ? I když tento web nebude mít žádné další využití (ostatně první už brzy bude [odkaz]), tak skutečnost, že jsem se za poslední cca 3 měsíce naučil PHP na začátečnické (troufnul bych si říct i pokročilé :-)) úrovni, je rozhodně dobrá.

zumpa_up.JPG

Díky uživatelům žumpy dosáhnul tento web přes 40 lidí online, což je dosavadní rekord :-) a žumpě za to přes všechno děkuji (Včera činil nárůst návštěvnosti téměř 2400%).

Na žumpě jsem ještě prošel několik témat a myslím že by jste našli několik normálních rozhovorů :-). Můj zkreslený názor krátkodobým pobytem však vypadá asi tak, že je toto fórum navštěvované hnidopichy, v horším případě navíc arogantními.

Nějaký uživatel založil téma, ve kterém chtěl ostatní upozornit na zajímavé video. Název tohoto téma bylo ,,starý". :-) To mi připadá dost blbý, když si člověk svůj příspěvek raději sám hned zkritizuje, aby pak kritika ostatních nebyl tak tvrdá. Ostatně tento v 95% případů zbytečný komentář ,,starý" je na tomto fóru vůbec velice oblíbený. Spolužák, který mi vložení odkazu do tohoto fóra doporučil řekl, že se jedná většinou o úspěšné normální lidi, a že takový ve skutečnosti nejsou. Já ale rozhodně neuznávám, že se člověk může na internetu chovat jako debil.

Co říct na závěr ? Možná je to normální a lidi se sem chodí odreagovavat. Z titulku to tak i vypadá - ,,portal dkm / chello.cz - diskuzní forum, přehled demence, nejstupidnější dotazy a ještě horší odpovědi, žumpa světa - staň se jedním z nás!". Já si teď budu alespoň více vážit pcsvěta, kde se kolikrát také nacházejí lidi, kteří naprosto zbytečně kritizují nedostatky skriptů (i když se jedná o ukázky) jiných, co se snaží lidi něco naučit.

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: