Včera se přijela podívat moje matka s přítelem na předvánoční Prahu, a tak jsme jim se sestrou dělali doprovod. Prozíravě si nikdo nevzal foťák, takže vás žádnými úžasnými fotkami neobohatím (škoda, na pořádnej foťák by rozhodně bylo co fotit).

Probíhalo to nějak takhle: Petřínská rozhledna ( + Cimrmanovo muzeum pod ní), přes Petřínské zahrady kolem Pražského hradu a katedrály sv. Víta (ta stavba člověk nepřestává ohromovat ani po několikanásobné návštěvě), dále Zlatou uličkou u Daliborky, přes Karlův most a nakonec až na Staroměstské náměstí, kde pod Orlojem konala polštářová bitva.

Polštářová válka byla skvělá, super atmosféra, nechtělo se mi věřit, že se v Praze najde tolik bláznivých lidí. icon_smile.gif Doporučuji reportáž kolegů od tn.cz (video hned na začátku).

Dále jsme ještě putovali do UK (kde měla sestra kufr) a poté do nějakého klubu. Tam jsem už nebyl (resp. jsem hned odešel), protože jsem si taky musel dojet pro věci na Strahov).

Jinak noční vlak byl poloprázdný, takže jsme se mohli v klidu dívat na film. Edit Piaf - dle očekávání, docela kravina. icon_lol.gif

2 komentáře

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    Scotty

    kapl.tom<zavináč>centrumtečkacz

    Trochu mi chyběli informace o tý bitce. Sice na Twitteru několik lidí popisovalo přípravy několik dní dopředu, ale jinak jsem nic víc nevěděl. Škoda.

    • Na komentář odpověděl(a) Antonín Daněk v komentáři #2
  2. 2
    Antonín Daněk

    danek<zavináč>antonindanektečkacz

    Patrně to mělo nějakou skupinu na Facebooku, ale nepodařilo se mi dohledat.

    Já se o tom dozvěděl od jedný holky ze Strahova. Ono stačilo vědět, že tam máš přijít před 18:50, chovat se nenápdaně icon_smile.gif a po zapískání začít polštářovat ostatní polštářáky. Žádný další informace snad ani nebyly.

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #1, který napsal(a) Scotty