Ve dnech 31.7. - 4.8. se konala menší LAN party na Michalově (můj spolužák) chatě kdesi u Putimi. Zde je zkrácený souhrn dění.

hrálo se:

Counter-Strike 1.6
Americas Army
Command and Conquer: red alert 2
NFS:Underground 2
Track Mania: Nations
Vietcong
Bulánci

+single player oddech jako Mafia nebo Call of Duty 2.

Zkoukli jsme taky několik filmů, z nichž si vzpomínám na název pouze jednoho a to je Forest Gump.

Nebudu tu vyprávět, jak jsem krásně projel tu a tu zatáčku v Trackmanii, takže snad jen heslovitě shrnu co se dělo... Menší info ze hry Counter-Strike - z prvního dne - snad ale přecejen musím zveřejnit.

V pondělí pro mě přijel Michal a jeho rodička, naložili jsme počítač a vydali se do Putimi. Tam jsme potkali Vráťu, kterého jsme navedli k chatě, protože v autě nebylo místo a jeli jsme vyložit počítače. Protože jsme ještě museli sjet pro sud, Vráťa zatim skočil do kempu na pivo. Když jsme se konečně vrátili - asi za hodinu - Vráťa v sobe měl už čtyři dvanáctky. Slavnostně jsme narazili sud a šli zapojit počítače. Nakonec jsme to dali dohromady, i když jsme málem neměli dostatečný počet rozdvojek.

Celý den proběhl ve znamení CSka, až na chvilku red alerda. Po pár pivkách a nějakých bylinkách na mě přišel ultra skill :-) . Měl jsem pocit, že to jde samo, že jenom mačkám knoflík a rozdával jsem všem headshoty na první ránu, vypadalo to opravdu zajímavě. Nejlepší ale bylo když na mě přišli navíc schopnosti předvídat budoucnost - na jedné aim mapě. Jen jsem řekl:,,Vráťo teď skočíš támhle za tu bednu, pak vykoukneš vpravo a já ti dám headku na první ránu" nebo ,,Mam tě teď zase střelit do hlavy ? Jo? Tak jo." ,,Počkej, já si teď jenom vezmu kalacha a pak ti dám headshot" ... načeš se vždycky do puntíku splnilo to co jsem řekl :)) vypadalo to fakt dobře, kdybych to natočil a poslal progamerům tak to nevydejchaj :)).

Druhý den odpoledne Vráťa odjel a následně přišla SMS, že dva lidi co měli přijet nepřijedou. Nastala mini LAN party ve dvou a teď už tedy jen heslovitě.

Byli jsme nonstop pod vlivem alkoholu :-) - to víte sud v garáži to je luxus. Hráli se střídavě hry výše uvedené (CSko na tom asi mělo největší podíl), občas jsme koukli na nějaký film a byla prostě pohoda. Taky jsem si nasosal asi 50 giga dat, na svůj úžasný SATA disk, který v zápětí začal dost blbnout. Při přístupu na něj mi padal explorer a celkově se kousal počítač a v některé složce se dokonce objevovala hláška, že jednotka není naformátována :-D . Asi jsem ho měl hned odpojit a doma bych asi ještě nějaký ty data zachránil, bohužel jsem tak neudělal a SATA disk i s 200 gigama multimédií je v háji - doufám že se mi ho alespoň podaří vyreklamovat :)).

Ještě tu chci opět veřejně blahořečit telefonu D750i a krytu krystal (není defaultně vodotěsný, má díry), který mi spadnul do kýble se zbytkama piva pod sudem. Šel jsem večer čepovat a mobil jsem si se zapnutým světlem položil na chlazení - bohužel moc na kraj. Když se zapnul kompresor, vibrace ho shodili. Na noc jsem ho nechal vyplej a ještě před spaním jsem ho dal pod větrák v PC, druhý den vesele naběhnul.

lanka_picture
[odkaz] - První pivko z Coca-Cola skleniček :-).

lanka_picture
[odkaz] - Tady ho máte v plný parádě. Do toho kyblíku mi později spadnul telefon.

lanka_picture
[odkaz] - Tři vyhulenci :-).

lanka_picture
[odkaz] - Tak tohle bylo naše doupě, vypadá haxorsky že jo ? :-)

lanka_picture
[odkaz] - Vráťa The CS Skiller.

lanka_picture
[odkaz] - Co víc si přát ? To jídlo jsem si mohl dohřejvat na pasivním chladiči grafárny :-).

lanka_picture
[odkaz] - Doupátko ještě jednou.

lanka_picture
[odkaz] - Vodnice u filmu. hh

lanka_picture
[odkaz] - Chata kde jsme se těch pět dní nacházeli.

lanka_picture
[odkaz] - Protože jsme neměli půllitry - tímto jsme to nahradili.

lanka_picture
[odkaz] - Mikke u krbu s korbelem :-).

lanka_picture
[odkaz] - A ještě moje operační stanice.

lanka_picture
Využití sítě. Neplánovaně jsem to blejsknul, kdyby nebyli nucený restarty tak by tam bylo hezčí číslo.

lanka_picture
[odkaz] - Souboj v buláncích v pozdních hodinách.

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: