Včera jsme byli s několika lidma ze třídy na jednom :) ve Velbloudovi. Ze spár rodičů se vymanil i Michal Frdlík, kterýho doposud drželi rodiče pod zámkem :). Mimochodem autor několika článků na tomto blogu.

Vzhledem k Michalovo projevům o tomhle prostě musim napsat.

Tak pro začátek - hudba byla strašná, nedalo se to poslouchat :-D a to myslím upřímně :).

program:
čt 28.9. CMPT (jižní Čechy) - perkuse, housle, didjeridoo, hlasy - world music performance, afterparty by legendary ZBNK; 50,-

Abych řekl pravdu, tak jsem chvílemi měl pocit, že se nás tahle kapela (především zpěvačka) snaží svou uměleckou tvorbou vyhnat pryč. Zkrátka to byla víceméně chaotická směs bubnů, houslí a skřeků zpěvačky, která místama přecházela do ultrazvuku x-) . Ale co čekat od kapely s názvem CMPT, nebudu to radši řešit.

Ve velbloudovi se popíjel převážně Bernard, někteří dali přednost Hainekenovi za 35,- viď Tomáši ... holt roznašeči letáků si žijou no :-) .

Lidí tam bylo teda hodně a viděl jsem tam i několik známých tváří, z nichž jsem několik nedokázal zařadit. Byli jsme tam ve složení Tonda D. , Michal F. , Michal K. , Tomáš K. a Hanka - aspoň doufám že jsem na nikoho nezapomněl, poslední dobou registruju zhoršení paměti :-) . Nicméně ve Velbloudovi jsem potkal štamgasty, na který jsem tu narazil zatim snad pokaždý co jsem tu byl. Byl to Kuty(ZŠ,SPŠ), Lísky(ZŠ), Miloš(ZŠ), Faul(ZŠ,SPŠ) a dál jsem tu narazil na učitele ze základky Kitla (nevim jak se píše), nějakého strojaře ze SPŠ, na toho v černým kterej chodil v prváku a v druháku do kuřárny (Mates), Katku (asi _:)_, prostě holčina z Hasiče) ... no možná bych ze sebe vyžvejknul ještě víc, Budějce jsou malý.

Nutno říct, že při srazu na náměstí s Michalama a Hankou byl Frdla už značně společensky unavenej a začínal pronášet nesmyslný věty :-) .

O nějaký to pivo později, při procházce ke kašně, kde jsme měli prý za cíl Frdlu hodit do vody to bylo ještě veselejší. Po cestě jsme potkali Vitka K. s holkou (jméno ze mě jako obvykle nedostanete) a Kesyho (Kesy to začíná rozjíždět, za ty čtyři roky se nám v tý třídě snad zformuje pořádná parta s kterou se bude dát něco dělat.). Nu co dál ... po cestě Michal něco žvatlal střídavě o Kesyho a Kebovo holce , Hanka udělala hvězdu (RESPECT), ale v kašně se nikdo nekoupal. Pak jsme se vrátili do Velblouda, dopili pivka, zahráli fotbálek a šli jsme se srazit s Kebovo partou ... následně jsme to upíchli ještě na jedno do Legendy.

Frdlovi jsme chtěli koupit vodu, aby se před cestou s rodiči v autě trošku probral, ale on chtěl jak říkal ,,zelenou vodu" tak jsem mu jí koupil k svátku :-) , kterej má následující den. Dále už jen nějaké ty fotky.

DSC03953.JPG
[odkaz] - Zleva: Tonda, Kuty, Lísky, Miloš.

DSC03952.JPG
[odkaz] - Hanka a Katka (snad).

DSC03954.JPG
[odkaz] - Fotbálek nesmí chybět.

DSC03955.JPG
[odkaz] - Tomáš Heinekenař.

DSC03959.JPG
[odkaz] - Že jste ještě neviděli fotbálek zevnitř - vytřískali jsme na tom aspoň jednu hru zdarma.

DSC03960.JPG
[odkaz] - Meeting u kašny :-).

DSC03963.JPG
[odkaz] - Umělecké foto :-).

DSC03964.JPG
[odkaz] - Oči sice už u sebe neudržel ale zelenou jo :-D.

8 komentářů

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    Scotty

    Skvela akce, urcite nekdy zopakovat, treba ve vetsim poctu! A jinak pro upresneni:Tomáš Heinekenař - Haineken sem pil proto, ze stal stejne jako Budvar a tak uz mi bylo jedno co z toho budu pit... A taky to stvalo Frdlu ;o)

  2. 2
    Antonín Daněk

    Příště sednem rovnou na námestí do těch hospod pro Němce, proč se s tim srát :-), peníze musí kolovat.

  3. 3
    mikke

    jména: cernej strojar je Mates; Hana je Hanka; Helena... je Katka :) pravopisny chyby prechazim ... ale precejenom... holt se KURVA pise s T a ne s D. :p

  4. 4
    Antonín Daněk

    Něco jsem teda upravil abys neřek, ale Hana = Hanka tak co bzučíš, pravopisny chyby tam nejsou tak co bubláš a hold já píšu s d, já tu tvojí pyču taky přehlížim.

  5. 5
    BS

    já měl dvě zelený vody! První jsem dostal od scottyho ve velbloudovi :)

  6. 6
    Antonín Daněk

    hhh to jsem nevěděl, ja myslel že jste jí nedávali.

    Frdla:,,Chcete vědět kde pracuje moje taky máma ?" :D

  7. 7
    BS

    :m :p :m :p :m :p

  8. 8
    BS

    hhhh :)