Lidé si zvykli díky dvou výše zmiňovaným věcem dávat na internet kompletní obsah svých datových karet, což vyúsťuje v neuvěřitelného žrouta času nebo nechuti si data prohlédnout.

Viděl jsem to už mnohokrát, ale impulzem k napsání této bleskovky byl odkaz v článku Tomáše K. na galerii jeho kamaráda. Na první pohled je jasné, že dotyčný prostě vyklopil obsah své paměťové karty na internet a chudák prohlížející aby se prohraboval tunami hnoje - škoda.

Preferuji, když majitel fotografií vybere dobré fotografie (činnost proběhne jednou), namísto aby to dělali ostatní (činnost proběhne Nkrát). Nehledě na zatěžování sítě, což už dnes nehraje skoro žádnou roli.

3 komentáře

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    Scotty

    kapl.tom<zavináč>centrumtečkacz

    Není to cizí album, je to moje album. Kevin má své album na Facebooku a tam veškeré fotky nejsou. Důvod, proč jsem uploadnul všechny fotky, je jednoduchý. Na většině míst bylo více lidí a je pro mě snažší všem poslat jeden link, než každému dělat výběr fotek...

    • Na komentář odpověděl(a) Antonín Daněk v komentáři #2
  2. 2
    Antonín Daněk

    danek<zavináč>antonindanektečkacz

    Nikdo po tobě nechce, abys dělal výběr pro jednotlivce. Hádám, že fotky zdí, no-name rádoby architektur apod. nikoho nezajímají.

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #1, který napsal(a) Scotty
    • Na komentář odpověděl(a) Scotty v komentáři #3
  3. 3
    Scotty

    kapl.tom<zavináč>centrumtečkacz

    Někoho asi zajímají, když má potřebu je fotit, nemyslíš? Když fotky nezajímaj tebe, fajn, nekoukej na ně. Dostal jsem dost kladných ohlasů od lidí, pro které bylo album především určeno a těm to rozhodně nevadilo...

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #2, který napsal(a) Antonín Daněk