To jsem si myslel už od začátku, ale teď jsem mu dal šanci a asi týden jsem měl nějaké Twittery ve čtečce. Výsledek:

  • Nedozvěděl jsem se přes něj vůbec nic zajímavého.
  • Nechápu ten koncept, že když někdo napíše odpověď a já si jí přečtu, tak musím ještě znovu klikat, abych viděl, na co odpovídá.
  • GReader načítá příspěvky zpětně, hromadně. Takže dlouho nic a pak na vás najednou vypadne 20 zpráv.

Možná mi řeknete, že kdybych se registroval a Twitter četl přes jejich rozhraní, tak druhé dva problémy odpadnou - nevim. Pryč s tím.

4 komentáře

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    Michael

    michaelf.ms<zavináč>gmailtečkacom

    Mně se nelíbí ten koncept. Psát někomu, že dělá to a to, že je v takové a takové náladě. Zachvíli to dojde tak daleko, že lidi budou psát: „Bolí mě břicho, jdu se vysrat.“ A navíc pocit, že mi každý, kdo mě bude odebírat, bude vidět až do žaludku se mi vůbec nezamlouvá.

    • Na komentář odpověděl(a) Antonín Daněk v komentáři #2
  2. 2
    Antonín Daněk

    danek<zavináč>antonindanektečkacz

    Jop, mluvíš mi z duše. Člověk si pomalu může dát do čtečky 5 twitrujících lidí a zasvětit svůj život sledováním toho, co dělaji.

    Tý druhý stránky, že ostatní ví co děláš a jak se cítíš bych se nebál. Ostatně lidi si tam píšou to, co chtěji aby bylo vidět.

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #1, který napsal(a) Michael
  3. 3
    Scotty

    kapl.tom<zavináč>centrumtečkacz

    Řeknu ti to asi takhle - zaregistruj se a lidi, co odebíráš přes RSS, začni followovat na twitteru. Je to něco úplně jiného, věř mi...

  4. 4
    AlenKa

    Neříkám, že musí každý twitter milovat, to by měl podstatně více uživatelů. Něco do sebe to ale má :-) Přesvědčovat tě o tom nebudu. Twitter 4ever :D (ne, nejsem blazen :)