Rok 2008 se nám blíží, Vánoce jsou za dveřmi. Přijměte tedy mé blahopřání.

I letos jsem se rozhodnul v rámci vánočních svátků vytvořit nějaké autorské dílo, a tak snad raději bez nějakých dalších vyprávění:

PF 2008

Jsem připraven na Vánoce?

Na to se ptá bloger, znám jako Mozek. Myslím, že po dnešku už můžu říci, že ano. Dnešní den jsem totiž investoval do příprav na zítřek tak, abych si mohl dát nohy nahoru, alespoň o Vánocích.

  • Vyrenderoval jsem zdigitalizované a sestříhané videa z mého útlého mládí, což je jeden takový menší dárek. (Zabralo to celou noc + ráno. icon_mad.gif)
  • Balil jsem dárky. (Popravdě je půjdu dobalit po napsání tohoto PFka.)
  • Vzhledem k tomu, že jsem si koupil jednobarevný balící papír s tím, že vytvořím v kombinaci se sestry zdobítky dokonalý efekt a vzhledem k tomu, že sestře žádný zdobítka nezbyly - vytvářel jsem Origami, abych své dárky trošku zpestřil.
  • Uklidnil jsem pokoj. (Pozor, nejsem k tomu nikým nucen a udělal jsem to vzhledem k jeho stavu docela rád.)
  • + další každodenní, každoroční, každovánoční činnosti, které bych jinak dělal až zítra.

Jo, měl bych bejt připravenej. Ostatně to se uvidí zítra. icon_smile.gif

A co vánoční přání?

Vzhledem k tomu, že jsem letos svou energii investoval do novoročního komixu (viz. výše), vánoční přání už ze mě nedostanete. icon_smile.gif Navíc minulý rok jsem vytvořil docela pěknou básničku, tudíž vám jí s radostí naservíruji i letos. Minulý rok vyšla v grafickém provedení, např. v naší třídní galerii.

Diody blikají - žárovky svítí,
ČEZu se v kabátku dukátky hnízdí.

Tranzistor v poklidu zesiluje,
Ježíšek v doupěti něco kuje.

Až Vám stromeček podivně zajiskří,
Věřte, že Ježíšek vyhodil pojistky.

Letos si přeju páječku,
budu s ní blbnout v háječku.

Vánoce plné pohody,
stabilní a uzavřené obvody.

Přeje Tonda Daněk.

A co přání do nového roku?

V první řadě bych se s vámi chtěl podělit o PFko, které jsem dostal od svého webhostera. Možná by bylo lepší říct, dostal jsem PFko z oddělení marketingu - sekce automaticky posílané zprávy. icon_lol.gif Přesto mi udělalo radost a jelikož jiní, kdož u Onebitu hostují (a já je znám) nic nedostali, dává mi to jistý pocit nadřazenosti.

PF 2008 - Onebit

Já vám, milí čtenáři, do nového roku přeji mnoho lásky, štěstí, zdravý a finančních prostředků. Při problémech hledejte chyby především v sobě a myslete na to, že jaký si to uděláte, takový to máte. Nezapomeňte konec roku 2007 řádně oslavit. I když pro vás třeba rok 2007 za moc nestál, nezapomeňte na to, že byl věrně celý rok s vámi - to si zaslouží oslavu. icon_twisted.gif icon_lol.gif

Novoroční předsevzetí

Asi si říkáte, že na to je ještě čas, ale kdo má ty články pořád psát. icon_lol.gif Určitě nějaký bude, dávám si jej každoročně. Minule jsem se rozhodl skončit s cigaretami a také s jistými zelenými bylinkami. Vše se mi podařilo a je to bezesporu pro mě největší úspěch roku 2007.

Pokud jste si všimli, že poslední dobou píši méně článků, je to pravda. Více článků do nového roku si ale slibovat nebudu. Letos totiž maturuji a s tím je spojeno mnoho povinností. Zatím se na samotnou zkoušku připravuji minimálně, ale přesto je toho dost. Je tu ale další žrout času a tím je maturitní ples. Krom toho také přípravy na vysokou školu, SCIO testy apod.

Závěrem vám tedy ještě přeji vhodné zvolení novoročního předsevzetí. Já to určitě udělám a příští rok vám třeba napíši, co to bylo. Každopádně má novoroční předsevzetí smysl, snad si ale před jeho zvolením přečtěte můj článek: Velký plán nebo sen ? V čem je rozdíl ?

4 komentáře

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    Benny

    ladik.benes<zavináč>gmailtečkacom

    To tvoje autorské dílo se opravdu povedlo.

    Já letos na PF úplně zapomněl, ale snad se do něj ještě o svátcích pustím.

  2. 2
    Smažil

    Smazba.M.Z<zavináč>seznamtečkacz

    Děkuju za PFko a jinak taky přeji vše nej do nového roku!

  3. 3
    MzK

    Ty životní moudra jsem si uložil, fakt síla.
    Také ti přeji hodně úspěchů v životě, hodně zdraví!(ý), štěstí atd. icon_smile.gif

  4. 4
    Vasek

    Krásný přání