Několik vět o mém všedním prázdninovém dni.

Tak tu máme léto a s ním spojená první vedra. Je pravda, že pár bouřek se už naší vlastí prohnalo, ale vzpomeňme si na školní prázdniny minulého roku - místo léta jsme měli podzim.

Pokud jde o mě, tak jsem zatím dospával to co jsem vynechal během školního roku a jinak se převážně pohybuji ve zdrojových kódech PHP. Je pravda, že prvních cca 10 dní bylo trošku oddechových, ale většinu času jsem nebyl při smyslech :m :-).

Problém je, že chodím spát okolo třetí hodiny raní, takže se druhý den (resp. ten samý den) probudím cca v půl dvanáctý a to už na mě čeká oběd. Bohužel, moje tělo si myslí že jde o snídani a já jakožto ranní anorektik který už spoustu let ráno není schopen nic pozřít to mám docela těžký :-) . Můj den tedy vypadá většinou zhruba tak. Vstanu a pustím si nějaký seriál, typu Futurama nebo Červený Trpaslík u něhož se pokouším probrat. Poté vstanu z postele a snažím se něco pozřít z oběda. Následují zhruba dvě hodiny depresí při kterých nic užitečného nedělám. Pak většinou dojím oběd - touto dobou už většinou bývám schopný žít x-) . Další náplň dne až do ranních hodin (mimochodem nevím čím to je, ale s postupujícím časem mám čím dál tím lepší náladu, zpravidla chodím spát s úsměvem na rtech :D) je snaha udělat něco užitečného v PHP, nějaké to flejmování na diskusních fórech (popř. s helpdeskem Seznamu), pár akcí v Counter-Striku a občas se i vyženu k řece na krátké zchlazení.

DSC03569.JPG
[odkaz] Povinné vybavení rybáře - Lucky Strike, drtička, OCB, MP3, Visine a popř. taky prut.

Jak tak na to koukám - nic moc. Potřeboval bych nějakou dovolenou, kde nejsou zdrojový kódy abych mohl na chvíli vypnout. Měl jsem dokonce skvělý nápad, udělat jednoduchou stránku - nejspíš jen návštěvní kniha - a pokusit se uspořádat zahraniční pobyt u moře s úplně neznámýma lidma naslepo (teda v mojí věkový kategorii :-) ). Kamarád mi to rozmluvil, ať s tím počkám na příští rok. Ono by se na něco takovýho asi stejně těžko sháněli lidi (už kvůli tomu věku), ale kdo ví - v ČR je šílených lidí dost ne ? Každopádně mě to aspoň navnadilo na naplánování něčeho v rámci ČR se třídou, tak doufám že mě to nepřejde.

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: