Tak vám tak pročítám digg, TechCrunch a nějaké weby, které jsem před časem odstranil z RSS čtečky a přemýšlím, co bych tak úžasného napsal na blog, aby mi na titulní stránce nestrašil ten politický výplod. icon_smile.gif Nejsem ten typ, který musí za každou cenu něco psát, jen aby něco psal... Jenže dnes jsem v rozpoložení, kdy mám chuť napsat článek, ale obstojné téma, které by nastartovalo mé úžasné myšlenky, nikde.

A tak jsem se tak zahleděl do databáze a co jsem nezjistil (resp. co jsem si neřekl, že vám sdělím icon_smile.gif). Už několikrát jsem si myslel: „Tak tenhle článek / bleskovka bude pecka. Ten s tou statistikou hodně zatočí.“ A bum, nic. Mohl jsem být rád za (s časem načítaných) pár set omylných přístupů.

Naopak u některých článků, kde jsem nečekal moc velkou oblibu nebo dobré cílení na nějaký Google keyword, jsem byl mile překvapen.

Jaký je tedy Object vysl; mého bádání? icon_lol.gif Témá by mělo k člověku přijít na základě jeho bytí (činností) a určitě by neměl naopak člověk být proto, aby psal články (hledal téma). Takže ještě shrnutí. Vykašlete se na hledání témat na článek, stejně z toho obvykle nevzejde nic dobrého ... a jezte králíky.

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: