Ani mně letos neunikl tento technicko-informační veletrh ... co Vám budu povídat, moc si toho z něj nepamatuju :)).

Ve středu 11.10 jsem vstával asi v 5 hodin ráno, abych zavčasu dorazil k autobusu nasměrovaného do Brněnského Invexu. Cesta byla celkem klidná a až na hrbolatou dálnici nic zajímavého :-) .

Po koupi vstupenek jsme ještě před vstupem do jakéhokoli pavilonu odpálili čtyřnásobnou kolovačku :m, a pak už se to tak ňák vleklo pořád tímhle směrem.

Pavilónů jsme pak prošli celkem dost - i když všechny asi ne, protože jsem po odchodu z prvního pavilónu absolutně ztratil jakýkoliv orientační smysl (a většina mých společníků taky). Nakonec jsme se sami sobě tak ňák ztratili, moje část skupinky ale našla nějaký další známý, takže se šlo tvořit :m .

Invex

Invex samotný byl z mého neobjektivního mlžného pohledu celkem chudej. Dokonce tam nebylo ani free připojení k netu :-) což bylo pro mého spolužáka Kesyho fatální :-). Jinak číňanů tam bylo dost. Rozdávali se letáky, bonbóny, balónky, ... klasika.

Zaujalo mně červené postarší auto, ve kterém se mohl člověk projet ... příště už bych mněl mít řidičák :). A copak tu bylo dál ... mno tak např. připravená konferenční ,,místnost" pro Linuxmany, bohužel se zrovna nic nepřednášelo, galerie integrovaná do vlaku, dvě gamehaly překvapivě narvané k prasknutí (Invex začíná být spíše veletrh počítačových hráčů a her obecně) nebo třeba cosi ... co nedokážu pojmenovat :-D . Mluvím asi o třech soustředných kruzích, spojených ložisky. Člověk se pak nechá za nohy přivázat doprostřed - chytně se a celý kolos se roztočí. Můj spolužák Káki (Jakub) se chtěl nechat protočit, ale bohužel to časově nevyšlo. Říkal že už to zkoušel - prý člověk po třech otočkách neví kde je nahoře a kde dole.

Ještě se vrátím k té game hall. Tolik lidí skutečně nebylo nikde a kdyby jste viděli ty nadšené dítka co pokřikovaly k pódiu a dychtivě očekávaly, že k nim přilítne nějaký ten hardware ... zkrátka mi to připadalo dost směšný. Nejlepší byla asi reakce na otázku ,,Kdo je nejlepší v CSku ?" .... dav: ,,jáááááá" :-D - mno pak už jsem fakt raději šel dál.

No co ještě říct, fakt dost těžce vzpomínám. Mohli jste si např. koupit nějakou tu počítačovou literaturu za 20% ceny. Alespoň údajně, protože pochybuju, že dvě knihy za cca 100,- kus co si můj spolužák Horv koupil stáli ve skutečnosti 500,-. Jedna z nich byla tušim ,,Průvodce tvůrce webu" o nějakých 200 stránkách ... nevěřim :-) .

Invex jsme uzavřeli tím, co jsme dělali celý den :m a pak jsme zničený odjeli domů. A to je pro dnešek všechno, příště to zkusim za střízliva v tom červeným autě.

fotodokumentace: Rozsáhlejší galerii by jste měli nalézt zde: [odkaz] (jestli jsem už donutil spolužáky k uploadnutí jejich fotek).

DSC04041.JPG
[odkaz] - :m :m :m - Netřeba dalších komentářů.

DSC04042.JPG
[odkaz] - Nepovedené panorama hlavní (prázdné) haly.

DSC04043.JPG
[odkaz] - Na takovým monitoru bych se chtěl jednou dívat na Gumídky :-D.

DSC04044.JPG
[odkaz] - Publikace fotek ve vlaku. Bacha, jak tam jednou vlezete, musíte to projít celý :)).

DSC04049.JPG
[odkaz] - Výše zmiňované historické, červené auto.

DSC04054.JPG
[odkaz] - Naplněná herní hala. Hlavního sponzora a představovatele bych typoval na AMD.

DSC04056.JPG
[odkaz] - Linux hall připravená pro ty nejlepší z nejlepších. Linux byl tuším letos na Invexu s heslem ,,Migrujeme na open source".

DSCN2480.JPG
[odkaz] - Moje propaganda open source nepřinesla očekávané ovoce :-).

DSCN2490.JPG
[odkaz] - Tuhle fotku jsem sem musel dát, protože tu mámě všichni skvělý výrazy - jen si domyslet ten komentář :-D. Tonda - Káki - Šárka - Michal

DSCN2493.JPG
[odkaz] - Zklamaný Káki, který se kvůli polední pauze o fous (zrovna byl na řadě) nedostal na výše zmiňovaný kruhový kolos (slíbil jsem mu padíka když se nechá protočit).

DSCN2494.JPG
[odkaz] - Volný svou vedl svou propagandu ve stylu armády. Náplní práce těchhle lidí bylo mávání vlajkou popřípadě paží ... :-D.

DSC04062.JPG
[odkaz] - Invex byl vskutku zničující :-).

4 komentáře

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    bs

    DEBIL jsem ...

  2. 2
    Touny

    Co to má znamenat ?:-)

  3. 3
    bs

    ale jenom jsem si na něco vzpomněl :))

  4. 4
    Touny

    No, jestli to má nějakou souvislost s Invexem tak sem s tim.
    Uznávám, že tohle neni zrovna meganavštěvovaná stránka, ale takovýhle kydy sem házet nemusíš ;o).