Pokud jste se rozhodli zveřejnit zde nějakou svou myšlenku či cokoliv jiného, měli by jste si přečíst tento článek, aby jste se vyhnuli zbytečným nepříjemnostem. Návod vám nezabere víc jak 5 minut.

edit: tento návod je neplatný, nový najdete [zde](*nefunkční odkaz byl zrušen)

V jednom z předešlých článků se zmiňuji, že jsem již začal psát kód redakčního systému a že již brzy bude dodělaný a zveřejněný. Bohužel jsem zjistil, že problém s nahráváním obrázků a jejich následnou úpravou a testováním nevyřeším za půl hodiny, ale že to asi nějaký čas zabere. Stejně tak jsem měl v plánu udělat nějaké značky, které by nahradily HTML tagy při formátování textu - zjistil jsem však, že na to bych musel umět ještě jiný programovací jazyk a tím je JavaScript.

návod:

  • Knikněte na [tento](*nefunkční odkaz byl zrušen) odkaz.
  • Položky Autor, Kategorie a Perex jsou celkem jasné.
  • Obrázek který chcete dát do náhledu musí být někde na internetu - např. http://static.php.net/www.php.net/images/php.gif Měl by být veliký 150 * 100px. Obrázek se stejně větší nezobrazí, pouze zpomalíte načítání. Můžete použít [tyto](*nefunkční odkaz byl zrušen) obrázky.
  • Text článku můžete formátovat pomocí HTML tagů.

formatovani.jpg

  • Pokud chcete vložit do článku obrázek, udělejte to takto.

obrazek.jpg
  • Pokud ovládáte nějaký programovací jazyk a zajímá vás jestli máte dávat před uvozovky zpětné lomítka - odpověď zní ne, toto je ošetřené funkcí.

Nyní jste připraveni [napsat](*nefunkční odkaz byl zrušen) článek.

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: