Standa je smyšlená postava, jakákoliv podobnost s životem lidí kolem vás nebo dokonce tím vašim je čistě náhodná, nicméně pravděpodobná.

Byl to celkem obyčejnej kluk jménem Standa, ale v herním světe mu všichni říkali Zabiják. Bylo mu přes osmnáct a měl tu čest býti člověkem, který si ještě vlastníma rukama nevydělal ani korunu. Peníze získával od rodičů, ačkoliv jich zas tak moc ke štěstí nepotřeboval. Svou živou vodu si totiž obstarával zdarma, prostřednictvím své vysokorychlostní přípojky k internetu.

Warez nepovažoval za nezákonnou věc, viděl v ní prostě jen další krok v ekonomice. Zastával totiž názor, že směnný systém je vzhledem k tomu peněžnímu daleko lepší. Jediná jeho stinná stránka, tedy ukrutná pomalost, byla přece díky internetu odstraněna. A tak si Standa bral veškerý software do své nadupané mašiny s uklidňující myšlenkou, že tvůrci si zase vezmou od jiného to co potřebují oni.

Se svým životem byl celkem spokojený, ale občas ho chytaly ošklivé deprese a pocity méněcennosti, ze kterých se ale většinou rychle doslova vykecal v nemoderovaných diskuzích. Když to nepomáhalo, pustil si prostě nějakou hodně krvavou hru a deprese pak sama odešla číhat do podvědomí.

Co mu ovšem vadilo, byly konverzace týkající se mezilidských vztahů, hlavně tedy vztahů s opačným pohlavím. O těchto věcech toho Zabiják moc nevěděl, přestože ve svém životě už uspokojil několik dívek jménem X ve formátu avi. Podvědomí však Standu utěšovalo vidinou dokonalého protějšku, který mu skočí sám do náruče. Pravda, pár dívek mu velice jasně naznačovalo zájem o jeho osobu, ale neměl na ně čas, protože byl zrovna velice důležitý klan war.

Ve škole se choval nenápadně, ostatně neměl důvod se nějak zvlášť zapojovat do skutečného života. Ačkoliv byla škola jeho jediným společenským kontaktem, byla to pro Standu jen doba, kterou musí přetrpět před tím, než si bude moci zapnout Word of Warcraft, Counter-Strike nebo jinou hru.

Jeho nenápadnost mu zajišťovala i poměrně hladký průběh školou. Jistě, jednou za čas se prostě musel aktivně učit, ale ty trojky byly skoro zadarmo a zatímco popisky na jeho klávesnici 'W' , 'A' , 'D' už dávno vzaly za své, on se dál oddávat online světu.

Standa měl natolik silnou osobnost, že dokázal vést takový trapný život až do svých dvaceti let. Pak ale udělal maturitu, na vysokou školu nešel, byl zkrátka vkopnut do reálného života o kterém nic nevěděl. …

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: