Dnes jsem zhruba po páté hodině odpolední při pokusu o návázání spojení s mojí webovou stránkou dostal zajímavou informaci od mého drahého poskytovatele internetu.

Tento speciální bonusový tarif měl neomezený traffic a rychlost downloadu či uploadu se mi ani nepodařilo naměřit. Jediná drobná nevýhoda byla v tom, že jsem se dostal pouze na tuto stránku:

starnet_shut_down.jpg

Před několika dny jsem začal používat pro odesílání e-mailů SMTP server mého internetového poskytovatele. Dnes jsem se přesvědčil, že to nebyl dobrý nápad neb mi byl na několik hodin odpojen internet. Odůvodněno to bylo tím, že jsem zavirován a odesílají se ode mne spamové maily. Je pravda, že asi před dvěma týdny mi psal můj drahý otec, že mu nějaké ty reklamy ode mě přišly. No nic, projedu to tu anti-virem a anti-spy-warem a raději zůstanu v bezpečných útrobách Ubuntu.

4 komentáře

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    Scotty

    A nechces prejit nekam jinam, kde nemas omezeni na 60MB/hodinu?

    • Na komentář odpověděl(a) Antonín Daněk v komentáři #2
  2. 2
    Antonín Daněk

    danek<zavináč>antonindanektečkacz

    Ne tak docela omezení, net mi po 60MB neodstřihnou, jenom sníží na 128kbps, prostě FUP. Jinak bych přešel, ale řekl bych že na Dobrý Vodě žádnej jinej poskytovatel neni.

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #1, který napsal(a) Scotty
  3. 3
    Scotty

    A nezkusis vytahnout treba sestry notase na zahradu nebo nekde v okoli baraku (ci na pude) a proskenovat okoli? Treba tam nejakej provider bude...

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #2, který napsal(a) Antonín Daněk
    • Na komentář odpověděl(a) Antonín Daněk v komentáři #4
  4. 4
    Antonín Daněk

    danek<zavináč>antonindanektečkacz

    Myslim že tu je ještě CZfree.net, ale já teď fakt nemam náladu ani čas měnit providera. Navíc na Dobrý Vodě už nejspíš moc dlouho nebudu - aspoň ne pořád.

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #3, který napsal(a) Scotty