Několik vět o tom, kdy přijde slibovaná aktualizace redakce.

Zhruba před měsícem jsem psal, že hodně dnů května budu muset věnovat učení nebo jiné práci pro školu a také to, že potom přijde obnovení redakčního systému, ve kterém se bude text článku formátovat pomocí tlačítek jako např. ve Wordu. Školní kampaň však bohužel ještě pokračuje a já nemám chuť se učit ještě něco co nemusím. V následujícím týdnu tedy ještě zabojuji o trojku z matiky popř. elektroniky a doufám že nějak přemluvím profesory strojnictví a elektrotechnologie, aby mě už nezkoušeli a nechali na lepší známce a potom přijdou prázdniny. Oficiálně sice až na konci června ale to je vedlejší.

Mnoho z vás jistě studuje svou školu obdobným způsobem - celý rok nic nedělá a nakonec všechno dohání, takže asi víte o čem mluvím. Nemyslete si však, že jsem za uplynulý měsíc neudělal na tomto webu nic, vlastně jsem toho udělal docela hodně, ale zveřejňovat budu až v nějaké uzavřenější fázi. Možná jste si všimli odkazu ,,redakce". Pokud na něj kliknete, ukáže se vám hlášení, že stránka neexistuje nebo něco podobného, tento odkaz tu totiž zatím neměl být, omylem jsem zaktualizoval jeden soubor, ale po víkendu by již aktualizace měla být nahrána, protože by měl být klid a čas.

Také mě zpomalil pád systému. Měl jsem své win XP už dost ,,zaneřáděné", ale asi před dvěma dny už to neunesli a nenaběhli. Jsem tedy právě chvíli po reinstalu systému a mám co dělat, abych všechno uvedl do původního stavu. Nainstaloval jsem Ubuntu a win XP - už mi celkově ty instalace zabrali celkem dost hodin :(

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: