Úplně se změnila URL cesta ke článkům - v rámci SEO. Tímto se omlouvám všem, kdo se kvůli této změně dostal do slepé uličky.

Dříve byla adresa k článkům v podobě http://antonindanek.cz/ctecka.php?clanek=id_clanku, nyní je http://antonindanek.cz/ctecka.php?clanek=nadpis_clanku.

Tato optimalizace URL by měla podstatně zvýšit šanci na nalezení některých klíčových slov obsažených v nadpisech pomocí např. google.com, ale i dalších fulltextových vyhledávačů. Jedná se o poměrně radikální změnu a nejsem si jistej, jestli jsem vše upravil pro nové adresy. Pokud tedy narazíte na ,,slepou" stránku - tedy v rámci tohoto webu, externí linky s ID bohužel nezachráním - dejte mi to nějakým způsobem vědět. [odkaz]

Původně jsem doufal, že dostanu přístup k souboru .htaccess diky němuž bych částečně vyřešil problém s externími prázdnými odkazy. Server Ic.cz sice v FAQ slibuje, že na požádání přístup k tomuto souboru dá (a dokonce plánuje do budoucna nabízet toto jako standart), avšak mě se ani neobtěžoval na žádost odpovědět. No co se dá dělat - jak se říká: Bez peněz do hospody nelez :-) .

URL cesty se již měnit nebudou, čili můžete vesele linkovat x-)

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: