Dnes ve dvanáct hodin se na ČT1 konal flame těchto dvou předsedů nejsilnějších politických stran ČR. Píšu několik vět, aby tento blog věděl o tom, že se blíží volby 2006.

edit:Byl upraven odkaz.

Osobně jsem tuto diskusi příliš aktivně nesledoval, musel jsem totiž pilně studovat elektroniku. Hold nemám čas někde dvě hodiny tlachat (resp. sledovat) - jako někdo. Slyšel jsem však dost.

V úvodu se nám politici málem pohádali o tom, kdo si při rozhodování a tom, kdo bude mít první slovo zvolil panu a kdo orla. Následovala drobná pře o podávání rukou, ale jinak dobrý :)

volby_krabka.jpg

V průběhu diskuse předsedové losovali jednotlivá témata (korupce, zdravotnictví, školství,...) a měli se k nim vyjádřit. Mimo to měli za úkol vyjádřit názor na svého oponenta (klady, zápory) a zodpovědět otázky novinářů.

Jako obvykle se nic nevyřešilo, politici se navzájem zdrbli a zaujali stanoviska, které by mohli v případě potřeby snadno změnit.

Podle posledních průzkumů mají ODS i ČSSD mezi voliči velice podobné zastoupení. Nevím jak věrohodné tyto průzkumy jsou, ale na nejpoužívanějším českým vyhledávači Seznam, je klíčové slovo ODS vyhledáváno dvakrát více než slovo ČSSD.

Můžete se podívat na tyto weby, možná najdete to co hledáte.

[http://www.paroubek.cz/]
[http://www.topolanek.cz/]

Každopádně mě mile překvapilo, že si oba výše zmíněný nechali udělat své webové prezentace v jazyce PHP. Očekával jsem spíše ASP, je vidět že PHP budoucnost má - i když někteří tvrdí opak.

Volte ODS - když už nic jiného, tak mi alespoň dáte větší šanci na odklad státní maturity. :)

nekomentováno

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte: