Dnes jsem se zatoulal na Seznamem odkoupený Stream, jež má za cíl stát se internetovou televizí.
Narazil jsem zde na amatérskou tvorbu Anči a Monči (zdá se ale, že mají podporu Streamu, který jim střihá videa). Člověk musí uznat, že to má něco do sebe. Sic mají mnoho negativních komentářů (s kterými člověk občas nemůže nesouhlasit), musím vám doporučit na některé video kouknout. Např. nejsledovanější Sezame, otevři se! Počty zhlédnutí jejich videí, jež se u několika kousků pohybují vysoko nad hranicí 10 000, mluví o určité oblíbenosti. Tak tedy Ančo a Mončo, jen tak dál. To, že je to trapný neznamená, že to neni vtipný. :))

6 komentářů

Neváhejte napsat k článku komentář

Nevyplňujte:

  1. 1
    Adis_quitt

    adis_qwitt<zavináč>seznamtečkacz

    Ze začátku jsem se celkem zděsil... ...na můj vkus dost od rány... ..připadaly mi takové drzé puberťačky, které spíš hrajou na nervy. ..když jsem si Anču a Monču pustil vícekrát, přišel jsem tomu na chuť.. ...zjistil jsem, že takové nebudou... ...a... ...dnes, jakožto pomalu známé celebrity se jejim klipům směju a baví mě! Skvělá práce "Sezame otevři se" a "ZÁCPA"... ...fakt luxusní...
    Holky dle mého názoru jsou inteligentní a POKUD DÁL BUDOU BAVIT, A NEDOSTANOU SE PŘES HRANICE SLUŠNOSTI, tak jednou snad založí svůj pořad... ...něco jako kdysi "SKRYTÁ KAMERA"... ...dostanou se jednou mezi baviče ČR, jako je Izer, atd..
    Přeji hodně štěstí, a rozvíjení při cestě humorem!!!

    • Na komentář odpověděl(a) Antonín Daněk v komentáři #2
  2. 2
    Antonín Daněk

    danek<zavináč>antonindanektečkacz

    Taky jsem přemýšlel, jestli jsou to jen střelený holky (zkrátka takový, jak se prezentujou ve svý tvorbě) nebo to mají promyšlený a ví co dělaj, tedy jestli jsou jak říkáš inteligentní. Těžko posuzovat jenom z videí a komentářů na Streamu, ale na tý druhý alternativě snad něco bude.

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #1, který napsal(a) Adis_quitt
  3. 3
    weja a tyna

    anča a monča jsou proste nej a ja se na ne furt kukam protože jsou proste nejicon_eek.gif

  4. 4
    mates

    no , vzhledem k tomu , ze ji znam , tak nemuzu byt proti :) sice ona si me us asi nepamatuje , ale byla docela v poho :D

    • Na komentář odpověděl(a) Antonín Daněk v komentáři #5
  5. 5
    Antonín Daněk

    danek<zavináč>antonindanektečkacz

    Ona je asi až moc v poho. icon_lol.gif

    • Tento komentář je reakcí na příspěvek #4, který napsal(a) mates
  6. 6
    tomáš

    www.marciktomas<zavináč>seznamtečkacz

    jste skvělý holky máte dobrý témata ve videích.